Contributie en lid worden

Wanneer u interesse heeft in één van onze lessen bent u van harte welkom om vrijblijvend 4 proeflessen te komen volgen om te kijken of u zich inderdaad op uw plek voelt binnen onze vereniging. Daarna krijgt u de welkomstbrief en het inschrijfformulier van de leiding. Na het inleveren van het formulier bent u dan echt lid van onze vereniging.

Let op! Een groot aantal van onze lessen heeft zoveel leden dat er een wachtlijst is. Wanneer u zeker wilt zijn dat er direct plek is op de les van u keuze kunt u contact opnemen met Els Dubbelink, info@herculeshebe.com of de leiding van de betreffende groep.

Een aantal dingen met betrekking tot het lidmaatschap van onze vereniging

Het inschrijfgeld voor onze vereniging bedraagt € 10,00.

De hoogte van de contributie is gebaseerd op 12 maanden. Het lidmaatschap kan na een proefperiode van 4 lessen aangegaan worden in elke gewenste maand, en kan opgezegd worden per 1 oktober of 1 april.

Het lidmaatschap van de KNGU is meegenomen in het lidmaatschap van onze vereniging evenals de kosten voor wedstrijddeelname.

Doelgroep Trainingsuren Per maand Per kwartaal
Tot en met 15 jaar 1 uur per week € 9,00 € 27,00
16 jaar en ouder 1 uur per week € 10,00 € 30,00
16 jaar en ouder 1,5 uur per week € 15,00 € 45,00
Jong Talent* 1,5 uur per week € 13,00 € 39,00
Wedstrijd turnen* 2 uur per week € 17,00 € 51,00
Wedstrijd turnen* 3,5 uur per week € 30,00 € 90,00

* Wedstrijd turnsters volgen bij onze vereniging ook een uur turnen per week, hiervoor betaalt u de normale contributie.

Onze welkomstbrief met alle informatie over het lidmaatschap vindt u hier: Welkomstbrief

Voor meer informatie omtrent de financiële kant kunt u terecht bij Riet Dubbelink, penningmeester@herculeshebe.com. Voor vragen omtrent de lessen kunt u terecht bij Els Dubbelink, info@herculeshebe.com of de betreffende leiding.

Dé vereniging voor gymnastiek en turnen in Enschede!