Uitslagen clubkampioenschappen

Wat een mooie wedstrijddag hebben we weer gehad!

Door de samenwerking met collega vereniging Sparta Wilhelmina was het dit jaar mogelijk de wedstrijden in een andere, grotere zaal te houden wat ons erg goed bevallen is! Hopelijk lukt dit volgend jaar weer 🙂

Dankzij alle trainers, ouders en leden die zich weer belangeloos ingezet hebben als (assistent)trainer, telcommissie, wedstrijdleiding, catering, jurylid, jurymeisje etc. hebben al onze jeugdleden weer hun oefeningen kunnen laten zien aan ouders en ander meegekomen publiek.

Voor iedereen die nieuwsgierig is naar de uitslagen:

Uitslagen clubkampioenschappen HH 2016 Wedstrijd 1 RG
Uitslagen clubkampioenschappen HH 2016 Wedstrijd 2 jongens
Uitslagen clubkampioenschappen HH 2016 Wedstrijd 2 meisjes
Uitslagen clubkampioenschappen HH 2016 Wedstrijd 3
Uitslagen clubkampioenschappen HH 2016 Wedstrijd 4
Uitslagen clubkampioenschappen HH 2016 Wedstrijd 5 NTS